Bring your life into balance

Empathy works. It always does.

Day 1 Rejection Therapy

2 Comments

After one potential client considers postponing collaboration, and the other one hasn’t responded yet, this video is a gift of God, telling me to open my heart to the world, so the world can open up to me. Watching it, I cried multiple times, realizing how beautiful we all are, and how rejection is an essential part of improving ourselves and taking the next step on our path.

http://www.youtube.com/watch?v=ZFWyseydTkQ

Author: Elly van Laar

I am a coach. I specialize in helping mission-driven professionals bring their lives into balance. I have a Master's degree in Political Science, Leiden University, the Netherlands. I'm currently in an ICF-coaching certification program. I love meditation, walking, gardening, biking, and hanging out with family and friends.

2 thoughts on “Day 1 Rejection Therapy

  1. zojuist de chinees gelezen op ted ex. prachtig en inspirerend verhaal. ga nu door naar je andere bijdragen. oh ja… heb je mijn uitzending gezien van kruispunt afgelopen zondagavond? over samgengestelde gezinnen? ik hoop dat het lukt via onze website rkk.nl je zal veel herkennen denk ik!

    • Geweldig dat je al mijn blogs hebt gelezen! Ik voel me trots, ontroerd en dankbaar met je aandacht en waardering. Dat ervaar ik echt als steun en samenzijn! Je uitzending heb ik nog niet bekeken, dat komt op mijn verlanglijstje voor volgende week. Hoop dat je oorontsteking voorbij is!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.