Day 9 My Journey into Wholeheartedness

Yep, I changed the name.  Rejection doesn’t ring true to me.  I don’t believe there is something like rejection, just someone who says ‘no’ to what we ask.  And it hurts, because we think it is about our worth.  We think we are not worthy enough, that we don’t matter enough to receive a ‘yes’.  That’s a misconception.  Our worth has nothing to do with it.  It is just someone whose needs are not met by our request.  That’s all.  We can  find another request that works better for them, or we find another way to get what we want.

And that’s where wholeheartedness kicks in.  I commit myself to have the courage to stand up for my truth, to express myself authentically and to ask for what I truly, truly want.  I honor my own vulnerability and chose to live a life based on my values and dreams, not my fears.

That’s my journey into wholeheartedness.

2 Replies to “Day 9 My Journey into Wholeheartedness”

  1. lieve el, realiseer me nu pas hoe prachtig je schrijfstijl is. je had ook journaliste kunnen zijn. dat heb ik ook weleens bij jaap gedacht (minder bij sas en bij rein). dus dat boek van je daar ben ik inmiddels natuurlijk ook heel benieuwd naar. wanneer is het af??

    1. Dank je wel. “Hoe prachtig je schrijfstijl is.” Hm, yummy. Daar ga ik vanacht lekker van slapen. Wat het boek betreft: ik blog nu mijn boek. Dat wil zeggen deze blogs moeten leiden tot een boek. Ik heb besloten om een half jaar lang, zes dagen per week te bloggen. Nooit minder dan 250, nooit meer dan 500 woorden. Dat is lekker snel lezen. Na die zes maanden kijk ik naar de rode draad, en bundel ze samen. Hopelijk heb ik dan ook voldoende “author platform” opgebouwd, mensen die mijn blogs volgen. Dat kan jij ook doen! Dan krijg je elke keer dat ik iets post, een email. Lekker makkelijk.

      Ik vind het echt enig om te weten dat je al mijn posts hebt gelezen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.