Day 8 Rejection Therapy: Someone signed up for my blog!

Day 8 of my Rejection Therapy: OMG!  Someone signed up for my blog!  Oh no!  Panic!  Terror!  Someone might actually be reading my posts!  OMG!!  I can stop my rejection therapy right now: there is enough rejection risk in this one person following my posts.  And it is not even my parents, my ever encouraging sisters, my dear and faithful friends: it’s someone I have never even heard of!…  It is a scam…  He wants to sell me something…  He wants me to read his blog…  He wants to date me…  He wants to have sex with me…  Oh no!  I have to tell him I am married and my house is locked!  I have to get in touch with him, and tell him to unsubscribe.  I never planned for someone to have an interest…  Maybe he doesn’t have an interest!…  Maybe he is just gonna post nasty comments…  Maybe he is gonna copy my posts…  Maybe…  My mind runs out of options…  Nope, it’s not: it’s back in the race: Maybe he is just curious.  Maybe he is looking for inspiration.  Maybe he has positive intentions.  Maybe he wants to be coached by me.  Yep, he definitely wants to benefit from my services!  And my mind spins of oncemore: I see myself on television shows, I see the blockbuster movie based on my blog, I see my novel piled up in every bookstore, I see truckloads of people lined up for  my autograph.

And then I see my hand touching the keyboard.  Just writing a blog.  About reading a blog.

2 Replies to “Day 8 Rejection Therapy: Someone signed up for my blog!”

  1. heb zo gelachen om deze blog. echt zo grappig en ook herkenbaar! snap je nu ook hoe het doodeng het is om tv-programma’s te maken met mijn naam op de aftiteling en mijn vragen die te horen zijn…?? iedere keer weer enorme stress op het moment van de uitzending. ik kan dan haast niet stil zitten En dan NOG TIJDENS HET PROGRAMMA komen de tweets binnen van wildvreemden. iedere minuut van het programma kan iemand zijn of haar opmerking de wereld ingooien. ongecensureerd. ook prachtig: eindelijk lees ik eerlijk wat sommigen van mijn uitzendingen vinden. ik vind het dus ook een verrijking. en dan ‘s nachts niet kunnen slapen. al heel wat keren zie ik mezelf als het ware bij de DWDD aan tafel zitten en hakkelen en stuntelend in deze live show mijn verhaal doen over hoe ik dat geweldige/vreselijke programma van mij gemaakt heb. standaard tijdens en na mijn uitzendingen zijn ook de ruzies met hilbrand. altijd weer. dat weten we inmiddels. door de stress ga ik tekeer tegen hem. als hij tijdens de uitzending iets vraagt, word ik WOEDEND, want hij moet helemaal stil zijn. en hij is meestal zo gestresst door mijn gedrag dat hij de uitzending niet goed heeft kunnen zien en dan ben ik daar natuurlijk ook weer woedend over want hij ‘weet dan niet wat hij eigenlijk van de uitzending vond..’:))
    zo gaat vaak maar gelukkig niet altijd hoor. en hij vindt alles dat ik maak prachtig maar houdt altijd zijn hart vast als ik mensen te hard aanpak. zo dit was mijn commentaar…xx han

    1. Zo leuk om te lezen dat jij hetzelfde hebt meemaakt met jouw uitzendingen. Ik kan mij dat nu veel beter voorstellen.

      Ik vind het laten lezen van mijn blogs door David en mijn familie het allerengst. Omdat jullie mij zo nastaan, raakt jullie commentaar mij veel meer. Daarom was het des te leuker dat David mijn blog van gisteren (waarin ik naar hem verwijs, http://ellyvanlaar.com/2014/01/10/four-steps-from-anger-to-reconnection/) fantastisch vond. Hij wil altijd alles editen, maar hier had hij niets te editen. Rachel’s reactie op een blog waarin ik naar haar verwijs, was ook verrassend positief. Iets als “You’re a wholehearted writer, I wished you wrote my applications for college.” Dat vond ik een groot compliment. En tja, hoe graag we ook gezien en gehoord willen worden voor wie we werkelijk zijn, we willen toch het liefst een garantie dat dat altijd aanvaard wordt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.